Het project ‘Het hart van de Merode’ wil een plek creëren voor mens en natuur,  en een stralende toekomst. Op deze plek, midden in de natuur, zien we gezinnen en organisaties regelmatig verblijven. Zij vinden er inspiratie en een tweede thuis, ver van de drukte van de stad. Zij genieten er van de natuur, het land en stimuleren mekaar in het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden.

Het wordt een veilige plek om te experimenteren, te ontwikkelen, te transformeren. Er zal gedeeld worden, geruild en gehandeld. Er zullen heerlijke momenten beleefd worden. Er zullen verkwikkende lessen geleerd worden, uitvindingen gedaan, acties op poten gezet,..

Er zal veel gespeeld worden. Alle generaties zullen er mekaar verblijden en mekaar hun gave schenken. Je zal er moed en levenszin kunnen scheppen rechtstreeks uit de Bron. Je zal er geroerd worden door kunst, schoonheid, authenticiteit.

Met een renteloze lening maak je mee het verschil

Bright Futures is al een tijdje bezig om een geschikte plek aan te kopen, gelegen in Veerle-Laakdal middenin het bosrijke gebied de Merode in de Zuiderkempen.  Met genoegen melden wij nu dat het unieke project, met de voorwaardelijke ondertekening van een overeenkomst tot aankoop van de 7ha grote hoeve in het hart van de Merodebossen, in Laakdal, nu ook realiteit kan worden.

Voorwaarde evenwel is dat binnen korte tijd nog genoeg mensen gevonden worden die voor een bepaalde tijd een lening willen geven van 100 tot 5.000 euro, via een aandeel bij de crowdlening-organisatie Socrowd. Socrowd leent ons het driedubbele van uw ingelegde bedrag renteloos door. Bright Futures heeft dan ruim de tijd om verder geschikte vennoten aan te trekken en de lening terug te betalen, terwijl het risico niet door u gedragen wordt.

Je vindt alle nodige info rond deze alternatieve belegging op onze Socrowd-pagina. Je kan ook rechtstreeks deelnemer/aandeelhouder worden in Bright Futures en het hart van de de Merode. Lees hier meer over Bright Futures en zijn werking, en contacteer ons vervolgens.