Kampus 13: over voeding

door 23 april 2019Kampus
foto: Yuri_Arcurs/istockphoto

Graag nodigen we je uit op de volgende TransLab Kampus: dé Kempense bijeenkomst voor iedereen die met transitie en duurzaamheid bezig is.

Ik schrijf me nu in

 

op donderdagavond

9 mei 2019, 19.30u

op het veld van zelfplukboerderij Het Mosterdzaadje, Jozef Calasanzstraat 25 in Mol-Achterbos (helemaal aan het einde van de straat achter de oude hoeve).
Bekijk evt. je route op Google Maps.
Parkeren kan heel makkelijk aan de kerk, in het straatje of op de parking aan het begin van de straat.

Deze keer hebben we het over duurzame voeding.

We vertalen het mondiaal voedselprobleem naar onze regio. Een panel experten zoekt naar oplossingen waar we zelf deel van kunnen uitmaken.

Gids voor bedrijven

Ondertussen maken we De duurzame menukaart voor Kempense bedrijven: een inspiratiegids met 10 concrete tips om duurzame voedingskeuzes te maken op het werk. In de gids staan veel lokale adressen, zodat bedrijven dadelijk aan de slag kunnen.

De volgende maanden trekken we daarmee naar verschillende bedrijven en organisaties in de Zuiderkempen.
Graag stellen wij de gids ook aan jullie voor op de Kampus.

Voedselteams en Rikolto werkten deze Kampus mee uit.

Je bent van harte welkom!

Programma

19.30   Onthaal met een drankje
19.45   Een blik op het mondiale voedselprobleem
20.15   Panelgesprek: Hoe krijgen we de Kempen op een duurzame manier gevoed??
21.15   Lancering van de Duurzame menukaart voor bedrijven
21.45   afronding en netwerken bij een drankje