Lekker Geworteld is een groep mensen die samen ecologisch voedsel aankopen. Of anders gezegd, een gezellige manier om heerlijk lekker en vers eten op tafel te kunnen zetten. We kiezen voor ons voedsel zoveel mogelijk bio, zoveel mogelijk uit eigen streek, en houden aan het principe van een eerlijke prijs voor de voedselproducent. Zo dragen we bij tot duurzame landbouw, herstel van de regionale economie en het vertrouwen tussen consument en producent. We wijzen de uitbuiting van de Derde Wereld af.

Geert van ’t Meulenhuys voorziet ons wekelijks van smakelijke seizoensbiogroenten uit onze eigen streek. Het grootste deel van de groenten in het pakket kom van eigen productie.

In het aanbod zitten momenteel groenten, (verrassingspakketten voor 1,2,4 of meer personen, en heel wat apart verkrijgbare groenten (seizoensafhankelijk)), fruit (basis fruitpakket: 4 soorten Europees fruit, appel-plus: 2 soorten Belgisch fruit), eieren, bio-fruitsappen, bio dranken, vegetarische broodsmeersels, brood. Alles heeft een bio-label, en het betreft zoveel mogelijk seizoensproducten uit onze eigen streek. Vanaf zaterdag krijg je steeds een vooruitblik op de verrassingspakketten van groenten van de volgende woensdag via het Meulenhuys.

Het aanbod in het team kan ten allen tijde worden uitgebreid met andere lokaal geproduceerde biovoeding.

Bestellen doe je tot 2 dagen op voorhand en op woensdagavond haal je in Vorselaar je bestelling op tussen 17u30 en 19u30.

Contact