Kookworkshops met lokale duurzame produkten.
Er is altijd een goede reden voor een kookworkshop. Samen met collega’s, familie of vrienden lekker koken en genieten van elkaars traktaties en creaties. Als dat bovendien gezond kan zijn, is het dubbel plezier.
Kookworkshops met uiteenlopende verrassende thema’s met een belangrijke klemtoon op duurzaamheid: lokaal en volgens het seizoen.

Workshop op de werkvloer: De Energieke Lunchbox@work

Dat een voedzame lunch niet per se uit traditionele boterhammen moet bestaan, bewijzen we met onze originele en gezonde lunchrecepten.
In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met verrassende juiste combinaties van voedingsmiddelen en krijgen ze verschillende tips om maaltijden voor te bereiden en hun lunchbox te voorzien van heerlijk pure en energieleverende ingrediënten, aangepast aan elk seizoen.

Snelle, makkelijke maar heerlijke gerechten. Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien.

Buiten voeding is er in ook aandacht voor beweging en mindset. Gezondheid is immers het gevolg van combinatie van de juiste patronen: eetpatroon, beweegpatroon, ontspanpatroon, denkpatroon en slaappatroon.
Wij reiken de juiste tools aan!

Elke deelnemer krijgt een informatie- en receptenbundel mee, zodat hij/zij zelf aan de slag kan gaan.

Contact: