Categorie

Initiatieven

Anneke Panneke en haar boeren

van Initiatieven

Lekkere lokale streekproducten en gerechten. Alles komt rechtstreeks van lokale boeren en producenten.
Bestel online, kom het ophalen op donderdagavond tussen 18 en 19 u of later na afspraak met ons of laat alles bij u aan huis leveren op vrijdag tussen 14u en 19 u

Contact

Open

maandag online
dinsdag online
woensdag online
donderdag 18-19 en online
vrijdag online
zaterdag online
zondag online

tiny cohousing

Tiny Cohousing Hoogstraten

van Initiatieven

Het opzet van Tiny Cohousing Hoogstraten is om met domicilie te wonen in een kwalitatieve duurzame, ecologische, diverse gemeenschap van tiny houses. Ieder heeft zijn eigen private woongelegenheid, een tiny house, met daarnaast gedeelde faciliteiten, het cohousing aspect.

Het bewust met minder spullen willen leven op een beperkte persoonlijke oppervlakte, speelt een centrale rol in het woonproject. Daarnaast willen we meer ruimte creëren voor connectie en gemeenschap. Kortom: samen leven op kleine voet.

Contact

Repair Café Turnhout

van Initiatieven

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit, een broodrooster of mixer die niet meer werkt, een jeansbroek met een gat in? Kom er mee naar ons Repair Café!

Materiaal en gereedschap zijn aanwezig. Deskundige naaisters, elektriciens en handige Harry’s helpen je bij het repareren of geven het juiste advies. Twee vliegen in één klap: je neemt de gemaakte broodrooster of jeans weer mee naar huis en je hebt misschien genoeg geleerd om het de volgende keer zelf te repareren! Kosten? Vrijwillige bijdrage.

.. of kom je gewoon liever gezellig iets drinken of snuisteren in onze weggeefkraam? Allen welkom
Lees meer